fbpx

Mi smo agencija
za marketing

Kako je sve počelo?

Sve je počelo iz strasti prema marketingu i želji da se klijentima pruži izuzetna podrška u izgradnji njihovih brendova. Nakon što smo proveli mnogo godina u ovom sektoru i stekli neprocenjivo iskustvo, osjećali smo da je vrijeme da pređemo korak dalje.

Godine 2021. bile su ključne u našem putovanju. U tom trenutku smo odlučili da je došao trenutak da se ostvari naša vizija i otvori vlastita marketinška agencija. To je bio korak koji je zahtjevao hrabrost, predanost i stručnost.

Konačno, krajem septembra 2022. godine, Vonito je osnovan. To je bio trenutak kada smo zvanično otvorili vrata naše agencije, spremni da pomognemo klijentima da se izdvoje na tržištu i ostvare svoje marketinške ciljeve.

Naša priča je priča o strasti, posvećenosti i kontinuiranom usavršavanju. Od prvog dana smo imali jedinstvenu misiju - da vam pružimo podršku u izgradnji vašeg brenda i postignete izvanredne rezultate. I to ostaje naša zvijezda vodilja u svemu što radimo.

Misija, vizija i cilj

Svjetlo na kraju
puta koje nas vodi u budućnost.

Misija:

Naša misija je da budemo kreativni partneri naših klijenata, pružajući im stručnost i podršku u izgradnji i promociji njihovih brendova. S posvećenošću i strašću, radimo na tome da svakom klijentu pružimo izvanredne marketinške usluge koje ističu njihovu jedinstvenost i postižu izvanredne rezultate.

Vizija:

Naša vizija je da postanemo vodeća marketinška agencija koja inspiriše inovaciju, kreaciju i kreativnost u svim aspektima poslovanja. Želimo biti prepoznatljivi po tome što donosimo promjene i stvaramo trendove u industriji, ostvarujući održiv rast i priznanje na globalnom nivou.

Cilj:

Naš cilj je jasan - želimo pomoći našim klijentima da ostvare svoje marketinške ciljeve i izgrade uspješne brendove. Želimo biti ključni partner u njihovim marketinškim naporima, pružajući im kreativna rješenja, strateške uvide i rezultate koji prevazilaze njihova očekivanja. Naš dugoročni cilj je ostvariti održiv rast i zadovoljstvo klijenata, što će nas voditi ka trajnom uspehu.

Naš tim

Naš tim čini grupa strastvenih profesionalaca, svaki sa jedinstvenim setom vještina i kreativnim pristupom. Zajedno, radimo kao harmonična ekipa, usmjerena na postizanju izvanrednih rezultata za naše klijente.

Izet Veladžić

CEO

Elma Veladžić

Web Developer

Ajla Begović

Marketing Manager

Anel Omerćehajić

Graphic Designer
Portfolio

Otkrijte naš
svijet kroz radove

Naš portfolio je ogledalo našeg kreativnog duha i stručnosti. Svaki projekat priča svoju priču, izražavajući pažnju prema detaljima i strast prema izazovima. 

Oni nam vjeruju

Naš uspjeh kao marketinške agencije ne bi bio moguć bez neprocjenjivog povjerenja naših klijenata. 

Naša vrijednost kroz brojke

Brojke govore svoj jezik, a naše brojke pričaju priču o našem putovanju. Sa ponosom ističemo da imamo 30 aktivnih klijenata koji nam veruju da oblikujemo njihove brendove. Sa preko 300 završenih projekata, isporučili smo kreativna rješenja koja ostavljaju traga. Naših 10 godina iskustva su putovanje koje nas je dovelo do ovde, do tačke gde pružamo izvanredne usluge. I na kraju, više od 6000 popijenih kafa - svaka šolja je bila inspiracija za kreativnost i novu perspektivu. Ovo su brojke koje odražavaju našu posvećenost, iskustvo i strast prema onome što radimo.

30
Aktivnih klijenata
300
Završenih projekata
10
Godina iskustva
6000
Popijenih kafa

Besplatna konsultacija

Bez obaveza i bez skrivenih troškova, želimo da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve i ostvarite uspjeh. Javite nam se danas i zakažite sastanak kako bismo zajedno razgovarali o tome kako možemo podržati vaš brend i vaše ideje. 

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.