Novi projekti

Novi bilbord na USK

Ingplast d.o.o. Cazin postavlja standarde s Ekskluzivnim ulaznim vratima – Uspjeh marketinškog bilborda u suradnji s Vonito

Ingplast d.o.o. Cazin, sa svojom dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji PVC i aluminijumskih prozora i vrata, nastavlja postavljati visoke standarde u industriji s najnovijim dodatkom svog impresivnog portfolija – ekskluzivnim ulaznim vratima. Ovaj inovativni proizvod nije samo estetski privlačan, već je i postao snažan marketinški alat zahvaljujući maestralnoj suradnji s Vonito.

Firma Ingplast d.o.o. svoje korijene vuče još od 1996. godine, a tokom godina je stekla reputaciju pouzdanog proizvođača sa proizvodima visokog kvaliteta. Njihov proizvodni fokus je uglavnom usmjeren prema izvozu, pružajući vrhunske proizvode zemljama članicama Evropske Unije. Njihov široki asortiman obuhvata prozore, vrata, fasade, staklene bašte, rolete i mnoge druge proizvode, svi proizvedeni od evropskih materijala i u skladu s CE normama.

Postavljeni izazovi za Vonito bili su veliki – kako prezentirati ekskluzivna ulazna vrata na način koji ističe njihov dizajn, osnovne informacije o firmi i proizvodu, te priprema za štampu. Rezultati ove suradnje su impresivni i doprinose jačanju brenda Ingplast d.o.o.

Bilbord je postao ključni marketinški alat, ističući ekskluzivna ulazna vrata i privlačeći pažnju potencijalnih klijenata. Jasno predstavljene osnovne informacije o proizvodu i kontakt informacije olakšavaju komunikaciju s ciljnom publikom, pružajući potrebne informacije na prvi pogled.

Ono što dodatno čini razliku je kreativni dizajn i visoki standardi pripreme za štampu. Profesionalan izgled i visoka kvaliteta osiguravaju da proizvod bude predstavljen na najbolji mogući način. Ingplast d.o.o. nije samo postavio nove standarde u proizvodnji ekskluzivnih ulaznih vrata, već i u načinu na koji se ti proizvodi prezentiraju svijetu u suradnji s Vonito.