fbpx

Zaštita ličnih podataka

Vonito - Agencija za marketing prikuplja osobne podatke Klijenata samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i promotivnim uslugama te dostavu promotivnih materijala, newslettera.

Pristup newsletter bazi s osobnim podacima ima Vonito - Agencija za marketing.

Pristup bazi Klijenata s osobnim podacima Klijenata ima Vonito - Agencija za marketing.

Vonito - Agencija za marketing se obvezuje štititi lične podatke Klijenata u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Klijenta. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Vonito - Agencija za marketing po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Klijent ima pravo zatražiti nadpunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima klijenata, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Politika kolačića

Kako bi stranice www.vonito.ba ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, Vonito - Agencija za marketing prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem web stranice www.vonito.ba korisnik pristaje na upotrebu Cookie-a.
Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www.vonito.ba

Što je kolačić?

Kolačići su male tekstualne datoteke, stvorene od web stranice koja se posjećuje, a koje sadrže podatke.
Pohranjuju se na računalu posjetitelja kako bi korisniku bio omogućen pristup različitim funkcijama.
Na našim su stranicama korišteni i kolačići sesije i kolačići koji nisu sesije.
Kolačić sesije se privremeno pohranjuje u memoriju računala dok posjetitelj pregledava web stranicu.
Taj se kolačić briše kada korisnik zatvori svoj web preglednik ili nakon određenog vremena (što znači nakon isteka sesije).
Kolačić bez sesije ostaje na računalu posjetitelja dok se ne izbriše.

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće koristimo kako bismo saznali više o načinu na koji posjetitelji stupaju u interakciju sa sadržajem naših web stranica i pomažu nam da poboljšamo njihovo iskustvo prilikom posjete našoj web stranici.

Funkcija i sadržaj web stranice

Funkciju dijeljenja koriste posjetitelji kako bi preporučili naše web stranice i sadržaj na društvenim mrežama kao što je Facebook. Kolačići pohranjuju informacije o tome kako posjetitelji koriste funkciju dijeljenja - iako ne na pojedinačnoj razini - kako bi se web stranica mogla poboljšati. Ako ne prihvaćate kolačiće, podaci se ne pohranjuju.
Za neke od funkcija na našim web stranicama koristimo usluge trećih strana, na primjer, kada posjetite stranicu s videozapisima koji su ugrađeni ili povezani s YouTubeom. Ovi videozapisi ili veze (kao i neki drugi sadržaji trećih strana) mogu sadržavati kolačiće trećih strana, a informacije o upotrebi takvih kolačića možete naći u pravilima na web stranicama trećih strana.

Web analitika

Ova web stranica koristi Google Analytics koji upotrebljava kolačiće. Na zajedničkoj razini, kolačići pohranjuju informacije o tome kako posjetitelji upotrebljavaju web stranicu, uključujući broj prikazanih stranica, od kuda dolaze posjetitelji, kao i broj posjeta, kako bi poboljšali web stranicu i osigurali dobar korisnički doživljaj. Ako ne prihvaćate kolačiće, podaci se ne pohranjuju.

Kako odbijam i brišem kolačiće?

Nećemo koristiti kolačiće za prikupljanje osobnih podataka o posjetitelju.
Međutim, možeš odbiti ili blokirati kolačiće koje Vonito - Agencija za marketing ili web stranice bilo kojih trećih strana postavljaju, na način da promijeniš postavke svojih preglednika - pogledaj “Funkciju pomoć“ u svom pregledniku za daljnje pojedinosti.
Imaj na umu da većina preglednika automatski prihvaća kolačiće pa ako ih ne želiš koristiti, možda ćeš morati aktivno izbrisati ili blokirati kolačiće.
Informacije o korištenju kolačića u preglednicima mobilnih telefona i pojedinosti o tome kako odbiti ili izbrisati takve kolačiće potraži u priručniku za svoj mobilni telefon.
Napominjemo, ako odbiješ koristiti kolačiće, i dalje ćeš moći posjećivati naše web stranice, no neke funkcije možda neće ispravno raditi.

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.